ok so here i go!!!!!
Algas hästi, atmosphere oli hea. Need väljazoomid olid normaalsed aga liiga repetetive (oleks hea olnud kui sa ainult 1 kord neid kasutanud oleksid alguses), oleksid võinud twitchi kasvõi panna sinna multiple beat'idele (ilma rgb'ta loomulikult xD).0:25 - 0:30 oli suht nice, mulle meeldis, aga viimane klipp venis liiga pikaks. Sul oli päris palju selliseid liiga pikkasid clippe (0:48 oli liiga pikk), mis rikkusid flow'd natuke. Aga "Verse" kohad olid head. Kui hardcut'te teed siis võid mõni kord neile gaussian blur'i panna kui sobib. Muidugi lip flap'id ei meeldinud, aga saan aru, et nendes clippides räägitigi xD. Atmosphere oli nice nagu ma ütlesin juba. 1:20 on sitaks hea laulu koht, kus saaks näiteks crossfadedega mängida või lihtsalt fadedega või hardcuttideg, aga sa panid sinna mingi lamp venna, kes vahib(mis oli static clip) xDD
Verse 2 hakkas samuti hästi, pace oli hea kuni 1:32, seal kus ta laulab "with" oleks pidanud scene change olema. 1:48, ära jää seisma(kui teed väljazoomi, siis ära kohe lõpuni zoomi, las ta zoomib välja aeglaselt kuni clipi lõpuni).
Chorus'dega on asi niimoodi, et ma saan aru, et laul eriti ei muutunud, aga midagi oleks pidanud tegema. Ise ei ole Clannad'it näinud, niiet ei tea, kas seal motion clippe on xD. Ma ise oleks pannud sinna natuke fight scene jne sul olid seal mõnikord static ja väga pikad clipid nagu näiteks 2:20.
Mõnikord nägi välja nagu sa oleksid Twixtor'it kasutanud, mis tundus lahe, aga 2:31 see clipp oli liiga pikk ja see eit rääkis seal (wtf maayyyne, we can't have that yo!)
2:57 vot siia oleksin ma midagi actionit teinud. seda fighti, kus see mees fightib mingi muda ja vihma sees näiteks. hea oleks olnud kui sa oleksid kasutanud ka mingeid jooksu clippe.
Muidugi viimase chorus'e ajal olid need multiple beat väljazoomid isegi päris lahedad
Nagu sa ise ütlesid, läks sul lõpp iga suht laisaks xD aga aru saadav.
1 küsimus ikkagi tekib.....
Miks sa mingi 4+ min AMV tegid xD ?? see võib igavaks kiskuda lõpus mõndadele (not to me of course, i gave you a 9 on akross.ru xDD)
Aga jah kokkuvõtteks on see su parim ma arvan. Siin oli hea atmosphere ja stoori oli ka sees. Improvement sulle. Jätka samas vaimus, aga ära tee mingied 4+ min AMV'sid xD btw ma kasutasin liiga palju sõna "Atmosphere" xDD